Over ons

 

 

Sinds 3 mei 2015 is de donut van Jasper en Jochem gedoopt en hiermee was de onderneming van 'THE Boei' geboren.Wat ontstond als hobby is overgegaan naar een professionele partner die gespecialiseerd is in het verhuren van Waterfietsen en Donuts. Dit is Aquafunrent.nl. In het gehele land zijn Chill, Grill, Party, Wine en BBQ Donuts te vinden waarvan de exploitatie in handen is van horeca- en verhuurbedrijven. Er wordt uitsluitend verhuurd aan bedrijven, parken, campings horeca en verblijfsrecreatie.

De Donut

De Donut is ronde boot met een zitbank die plaatst biedt aan 8 personen inclusief parasol, eettafel en eventueel een BBQ of een icebowl. De donut is feestelijk en flexibel en voor elke gelegenheid in te zetten.

De Donut wordt elektronisch aangedreven waarbij de beleving op het water intenser is. Wel is het belangrijk om te weten dat de Donut geen speedboot is en meer bedoeld is om te dobberen op het water. Er kunnen geen lange afstanden mee worden afgelegd.

Opstappen kan op iedere locatie in Nederland  

Your Donut, Boei Borrel, Boei BBQ of Brood op de Boot

Your Donut biedt de mogelijkheid de donut te huren en zelf voor eten en drinken te zorgen. Daarnaast kunt u de donut huren incl. BBQ (Boei BBQ),