Een unieke beleving op het water

Wij zijn Jasper van Akkerveeken en Jochem Engel, beide woonachtig in het gebied Piushaven te Tilburg. Op 3 mei 2015  werd onze donut gedoopt en hiermee is onze onderneming 'THE Boei' geboren.

De Donut

De Donut is ronde boot met een zitbank die plaatst biedt aan 8 personen inclusief parasol, eettafel en eventueel een BBQ of een icebowl. De donut is feestelijk en flexibel en voor elke gelegenheid in te zetten.

De Donut wordt elektronisch aangedreven waarbij de beleving op het water intenser is. Wel is het belangrijk om te weten dat de Donut geen speedboot is en meer bedoeld is om te dobberen op de Piushaven. Er kunnen geen lange afstanden mee worden afgelegd. Het vaargebied van de donut is dan ook alleen in de Piushaven (tot D'n Ophef).

Opstappen gebeurt aan de Vendeliersstraat bij de kanosteiger. 

Your Donut, Boei Borrel, Boei BBQ of Brood op de Boot

Your Donut biedt de mogelijkheid de donut te huren en zelf voor eten en drinken te zorgen. Daarnaast kunt u de donut huren incl. BBQ (Boei BBQ), je dobbert dan 3 uur in de Piushaven, ondertussen lekker barbecuen onder het genot van een drankje. We bieden ook een borrelarrangement aan met lekkere hapjes en een drankje (Boei Borrel), of een heerlijke lunch / ontbijt op de Boei met koffie of thee en diverse broodjes (Brood op de Boot)